Állásjelentkezés menete

1. lépés

Regisztrálj oldalunkra.

Találd meg a számodra ideális munkát! Amennyiben szereted a gyerekeket, jó helyen jársz. Töltsd ki a honlapon található regisztrációs felületet, és ezzel már meg is tetted az első lépést, hogy összetartó csapatunk tagja legyél.
2. lépés

Írd meg motivációs leveled.

A regisztráció során, küldj egy rövid szöveget, melyben részletezed ambícióid. Részletezd eddigi tapasztalataid a gyerekekkel kapcsolatban, valamint mesélj magadról néhány szóban.
3. lépés

Ismerjük meg jobban egymást. Következhet az interjú!

Amennyiben munkatársunk felvette veled a kapcsolatot, a regisztrációs űrlap, valamint a motivációs leveled elküldése után, akkor Te már eljutottál az utolsó szűrőhöz. Egy közös időpont egyeztetést követőn, megismerjük egymást az interjú során.
4. lépés

Állandó munka.

Ha eljutottál a negyedik fázisig, akkor büszkén mondhatjuk, hogy egy új, megbízható taggal bővült a csapatunk, állandó munkatársunk lettél. Köszöntünk a csapatban!

Áraink

Alap ár: 1500 Ft/óra

Extrák Árak
Saját autó +1000 Ft/alkalom
Korrepetálás +500 Ft/gyerek/óra
Sajátos nevelési igény +300 Ft/gyerek/óra
Több gyerek +300 Ft/gyerek/óra
Idegen nyelv +500 Ft/óra

Az ár extrákkal együtt sem haladhatja meg a maximális 2500 Ft/órát.

Letölthető dokumentumok

Bébiszitter igénylő űrlap kitöltése

GYIK

Hogyan kell fizetni a bébiszitternek?

Alkalmi munka esetén készpénzzel a helyszínen. Rendszeres munka esetén heti lebontásban, készpénzzel vagy banki átutalással. A honlapunkon feltüntetett díjszabás alapján a bébiszitter a heti riportot készít, és az elszámolást bemutatja a szülőnek.

Adózás

A Bébiszitter munkaköre: FEOR-08 5221 „gyermekfelügyelő, dajka”. Jogi alapja a természetes személyek között háztartási munkavégzésre létrejövő jogviszonyról szóló 2010. évi XC. törvény 1 § (1) bekezdés 1. pontja. Ez alapján a tevékenységet a Bébiszitter háztartási alkalmazottként vagy vállalkozóként végezheti.
Az Igénybe vevő a megrendeléssel egyidőben tudomásul veszi, hogy amennyiben a Bébiszitter háztartási alkalmazottként nyújt szolgáltatást, eleget kell tennie a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé a bejelentési és regisztrációs díjfizetési kötelezettségének az alábbi módon: ügyfélkapun keresztül a T1043H jelű bejelentő lapon vagy a 185-ös szám tárcsázásával.
A bejelentés havonta vagy több hónapra előre lehetséges. Az adott hónapra a háztartási munkára vonatkozóan teljesített bejelentés a bejelentés napját magába foglaló hónap utolsó napjáig érvényes. A foglalkoztató Igénybe vevőt a teljesített bejelentéssel érintett háztartási alkalmazottként havonta 1000 Ft díjfizetési kötelezettség terheli, amelyet a NAV Háztartási alkalmazott utáni regisztrációs díj bevételi számlára (10032000-01076215) az Igénybe vevő adóazonosítójának feltűntetésével kell átutalni. A törvény szerint a Bébiszitter semmilyen esetben sem büntethető a Bébiszitter Szolgáltatás adózásával kapcsolatban még akkor sem, ha az Igénybe vevő elmulasztja a bejelentést.

Hogyan lehet egyeztetni a bébiszitterekkel?

Igénybevevő regisztrál a közvetítő weboldalán (www.kis-tigris.hu) található Bébiszitter igénylő űrlapon. Az igénybevevő a Bébiszitter igénylő űrlapon megadja foglalási igényeit, és a közvetítő 24 órán belül felveszi igénybevevővel a kapcsolatot. Emellett igénybevevő kapcsolatba léphet közvetítővel a weboldalon megadott egyéb elérhetőségeken keresztül is (telefon, e-mail).

Rendszeres és alkalmi foglalások

Bébiszittereink igénybevehetőek egy alkalomra és hosszabb távra is. A bébiszitterek adatlapján megtekinthető, hogy az adott személy alkalmi és/vagy rendszeres munkákat vállal-e. Emellett az adatlapon szerepel egy táblázat, ami tartalmazza a bébiszitter heti ráérését. A Közvetítő az alábbi igényt juttathatja el a Bébiszitter részére: Rendszeres igény: hetente ismétlődő fix igény, amit az Igénybe vevő lefoglalhat. Ebben az esetben a foglalás pillanatától a Bébiszitter a lefoglalt időpontban már nem szabad mindaddig, amig az Igénybe vevővel való találkozás után nem véglegesítik vagy törlik a Foglalást. Alkalmi igény: nem rendszeresen ismétlődő, hanem egy vagy több független alkalom, amit az Igénybe vevő lefoglalhat a Közvetítő weboldalán keresztül. A Bébiszitter nem köteles az igényt elvállalni, azonban csak olyan igényt vállalhat el, amit valószínű vállalni tud. Egy igény maximum 24 órán keresztül él, ha addig senki sem vállalja el, akkor az Igénybe vevő erről e-mailen értesítést kap – így lehetőség van az igény változtatására. Ajánlat: amennyiben az Igénybe vevő meghatározott időpontokban (lehet fix, vagy alkalmi) szeretne gyermekvigyázást igénybe venni. A Bébiszitter nem köteles az Ajánlatot elvállalni, azonban csak olyan Ajánlatot vállalhat el, amit valószínű vállalni tud. Az Igénybe vevő nem köteles a felajánlott Bébiszittert elfogadni. Egy ajánlat maximum 24 órán keresztül él, ha addig senki sem vállalja el, akkor az Igénybe vevő erről e-mailen értesítést kap – így lehetőség van az igény változtatására. Minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges. Rendszeres foglalás esetén lehetőség van előzetes családlátogatást kérni a kiválasztott bébiszittertől. A családlátogatás nagyjából egy-másfél órát vesz igénybe, ez idő alatt a család megismerkedik a bébiszitterrel, és lehetőségük van bővebben megbeszélni a felmerülő kérdéseket. A családlátogatás díjtalan.

Megbízható munkaerő

Bébiszittereink többkörös kiválasztási folyamaton mennek át, mielőtt a Kistigris csapatába kerülnek. Ezzel garantáljuk, hogy minden esetben megbízható, felkészült bébiszittereket biztosítunk a családoknak.
Minden bébiszitterünk vállalja, hogy igénybejelentésnek megfelelően végzi el az igényelt bébiszitter szolgáltatást. Az igényelt szolgáltatást elfogadható mértékű odafigyeléssel és szakértelemmel végzi el. Megtesz minden szükséges óvintézkedést a gyermek testi és lelki épsége érdekében, valamint az Igénybe vevő tulajdonának sérülése ellen. A Bébiszitter a szolgáltatást a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel végzi el, figyelembe véve a gyermek életkori sajátosságait, nemét, igényeit, az Igénybe vevő nevelési elveit.

Hány gyereket vállalnak maximálisan bébiszittereink?

A bébiszitterek profilján megtekinthető, hogy vállalják-e több gyermek felügyeletét. A pontos adatokkal kapcsolatban mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges.

Vállalnak-e bébiszittereink sajátos nevelési igényű gyermekeket?

A bébiszitterek profilján megtekinthető, hogy vállalják-e SNI-s gyermekek felügyeletét. Ez esetben is előzetes egyeztetés szükséges.